Produkter til ricotta ost (2)

Gruyère

Gruyère

Rå mælk, mælkesyrebakterier, løbe, salt Allergener Mælk og mælkeprodukter (inklusive laktose og mælkeprotein) Vores produkter er ikke mærket som GMO i overensstemmelse med forordningerne 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse af ikke-tilstedeværelse af GMO ved en grænse på 0,9 % i overensstemmelse med de europæiske forordninger EF 1829/2003 og 1830/2003. Attestation ionisering Vi bekræfter, baseret på de garantier og certifikater, vi har modtaget fra vores leverandører, at vores produkter, ingredienser og tilsætningsstoffer: ikke er underkastet behandling ved ionisering i overensstemmelse med dekret nr. 2001-1097 af 16/11/01. Analyse for: 100g Fedt: 33g Proteiner: 27g Sukker (g): 0,5 Natrium (mg): 0,9g Energi Kcal: 450 Energi KJ: 1680 Format: Rektangulær Vægt: Ca. 200g Emballage: Film Overemballage: Karton Opbevaringstemperatur: +2°C/+8°C
Tørover

Tørover

Infrarøde tørreovne overfører nyttig energi uden kontakt og på overfladen af fødevarer. De muliggør således skorpedannelse (oste, skiver af brød uden skorpe), tørring af belægninger (oste, kød), samt reduktion af overfladevand uden at ændre på produktets indre. De er ikke særlig påvirket af arbejdsforholdene og kan, takket være reaktionen fra deres emittere, korrigere den konvektive del, der er iboende i enhver termisk tunnel, hvilket gør dem til meget stabile ovne. Energien leveres til det relevante sted med passende doseringer og når den er nødvendig. Man taler også om kolde ovne. De undgår unødvendig opvarmning af produkterne i deres helhed og er derfor en ideel løsning i tilfælde af kolde produkter. Infrarøde tørreovne kan præsenteres som en konventionel ovn eller som enkle infrarøde paneler i en åben proces.